top of page

Bruidskleding vermaken

Je hebt, misschien na lang zoeken, een prachtige bruidsjurk gevonden! Maar misschien past deze nog niet perfect of is alleen de rok te lang? Of ontbreekt er nog iets aan de jurk en voel je je er nog niet 100% jezelf in en weet je niet precies waaraan het ligt?

Vrijwel altijd kan er nog van alles aan de jurk worden veranderd zodat ze alsnog goed zit of net dat beetje meer naar je smaak is. Dat kan vaak al met een kleine aanpassing en ik zoek graag samen met jou naar een oplossing. Maar er zijn ook mogelijkheiden om een jurk ruimer te maken, bijvoorbeeld bij een zwangerschap.

Om goed te kunnen bepalen wat de wensen en mogelijkheden zijn is het handig om deze tijdens een afspraak te bespreken. Dan kan ik ook een inschatting maken van de kosten. 

Ik werk met een uurtarief van €48,00 euro en ben gemiddeld zo'n drie tot maximaal zes uur bezig met het vermaken van een jurk. Het totaalbedrag voor het vermaken van een trouwjurk ligt dus gemiddeld rond de €150,-. Houd er rekening mee dat bij bijvoorbeeld het inkorten van de rok langer duurt en dus meer kost als de rok uit meerdere lagen stof bestaat.

Een afspraak duurt maximaal 45 minuten, dit is voldoende om alle benodigde veranderingen te bespreken. Heb je langer nodig om bijvoorbeeld een keuze te maken over schoenen of sluier of andere kledingstukken die je tijdens je trouwdag wil dragen, laat me dit dan vantevoren weten. Dan plan ik extra tijd voor je in.

bottom of page