top of page

Privé naailes

Bij Personal Dressmaker kan je privé naailes volgen, voor jezelf of met bijvoorbeeld een vriendin. Je krijgt alle aandacht en je hebt de mogelijkheid hebt om alle vragen te stellen die je hebt. Heel fijn als je graag in een persoonlijke omgeving wil leren naaien of een heel specifiek naaiproject voor ogen hebt. Je kan ook een losse les inboeken als je uitleg wil over een specifiek onderdeel van je project of hulp bij het op maat maken bijvoorbeeld. Alles is mogelijk.

De lessen koop je per uur, lessen van 2 uur zijn aan te raden als je een beginner bent. De lessen zijn op afspraak in te plannen en het is ook mogelijk om een blok van 4 aaneengesloten uren te boeken.

De prijs voor 1 persoon is €35,- per uur, voor 2 personen €22,50 per uur per persoon.

Je kunt gebruik maken van de aanwezige naai- en lockmachines. Je bent natuurlijk van harte welkom om een eigen naaimachine mee te nemen als je daar mee wilt leren werken.

Hoeveel lesuren je nodig hebt is afhankelijk van wat je wil leren en hoeveel ervaring je al hebt achter een naaimachine. In 1 les kun je leren hoe je je naaimachine inrijgt en welke basissteken je vaak zult gebruiken. Wil je een simpel shirt maken zonder ingezette mouwen of een rok? Reken dan op een les of 5 als je nog geen ervaring hebt.

Je neemt zelf de volgende dingen mee naar de les:

  • Stof, garen en spelden

  • Elastiek, ritsen, ed.

  • Een stofschaar en een papierschaar als je die hebt (maar is niet noodzakelijk)

  • Een patroon

  • Je eigen naaimachine als je daarop les wilt krijgen. Je kunt ook gebruik maken van de naaimachines die aanwezig zijn in mijn atelier (Lewenstein/ Brother/ Husqvarna).

Er staat een groot aantal patronen tot je beschikking uit diverse tijdschriften zoals Knipmode, Burda, La Maison Victor en FibreMood. Je bent natuurlijk ook altijd vrij om je eigen patronen mee te nemen.

bottom of page