KLEDING MAKEN

Je hebt een geweldig idee voor een kledingstuk en nu zoek je iemand die dit voor je kan omzetten in een patroon of het voor je kan maken? Ik help je graag je idee te realiseren! Ik maak een jurk, blouse, rok of pantalon naar jouw persoonlijke style en op jouw maat.

Maak je graag zelf kleding? Ik maak een basis (grond) patroon van voor je zodat je verder zelf aan de slag kan met je patroon naar wens maken.

Patronen kunnen door mij op maat getekend worden maar je kan ook een bestaand patroon of een na te maken kledingstuk meenemen. 

 

Ik help je graag bij het bepalen van de juiste stoffen en kleuren. Als je wil kan ik de stoffen ook voor je uitzoeken en inkopen.

KLEDING CUSTOMIZEN

Sommige kledingstukken hebben iets bijzonders. Het moment dat je het kocht, de gelegenheid waar je het voor nodig had... of simpelweg omdat het je geweldig staat. 

Maar na een aantal jaren is het misschien te klein of juist te groot gebleken. Of valt een bepaald detail net even uit de toon.

Wat de reden ook mag zijn, soms ben je er gewoon nog niet aan toe om afscheid van je favoriete kledingstuk te nemen. In de meeste gevallen kan het vermaakt of customized worden. Zodoende kun je er nog iets langer van genieten.

We kunnen samen bekijken welke creatieve oplossingen er zijn.

Bruidskleding vermaken of aanpassen kan uiteraard ook. Als je na je bruiloft de jurk wil kunnen dragen naar andere gelegenheden dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden hiertoe zijn.

Customize of vermaak kosten gaan per uur tenzij een andere afspraak gemaakt wordt.